Verkocht onder voorbehoud

Willem Pijperplein 80

€ 450.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 113 m²
  • 4 slaapkamers
  • zuidoost
  • in overleg
Beschrijving
Bent u opzoek naar een goed onderhouden, instapklare en ruime hoekwoning gelegen op een top locatie? Stop dan met zoeken, want Deze vergrootte hoekwoning is wellicht precies wat u zoekt!
Door de uitbouw, maar ook door de plaatsing van maar liefst drie dakkapellen is deze leuke eengezinswoning aanzienlijk verruimd! De dakkapellen zorgen er tevens voor dat alle vier de slaapkamers goed bemeten zijn. Verder beschikt deze woning over een prachtige keuken, een nette badkamer, een heerlijke living en een riante achtertuin. De achtertuin is een fijne plek om tot rust te komen of gezellig met vrienden en/of familie van het lekkere weer te genieten bijvoorbeeld onder het genot van een BBQ. Ook van de ligging wordt u blij! Namelijk rustig gelegen in directe nabijheid van onder andere winkelcentrum Koningshoek, een basisschool en het ziekenhuis. Zo heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Wat een pluspunten… Kortom wacht niet te lang en plan snel een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
Bij het betreden van de woning komt u terecht in de entreehal. Deze is voorzien van een meterkast met garderobe en een aparte toiletruimte. De aparte toiletruimte is drie jaar geleden verbouwd en is daardoor voorzien van een moderne uitstraling. Door middel van de tussendeur met glas is er een speelse doorkijk naar de woonkamer gecreëerd. In de woonkamer wordt u direct verrast door de zee aan ruimte. Enige tijd geleden is de woning namelijk verruimd door middel van een uitbouw. Er is hierdoor plaats voor zowel een heerlijke zit- als fijne eethoek. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De deur aan de achterzijde beschikt over een hor en biedt toegang tot de nette achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze is vijf jaar geleden geplaatst en is prachtig afgewerkt met grijze frontjes en een kunststof houtlook blad. Verder is de keuken voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven, magnetron en een koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken heeft u zicht op de straat en een school met een voetbalveld Waardoor u tijdens het koken gemakkelijk uw eventuele kinderen in de gaten kunt houden.

Eerste verdieping:
De gehele eerste verdieping is, anderhalf jaar geleden, voorzien van prachtig laminaat. Dit zorgt niet alleen voor een mooi geheel maar ook voor een fijne basis. Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer royale slaapkamers, met daartussen een inpandige badkamer. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer beschikt over een grote vaste kast. Ideaal om bijvoorbeeld uw kleding in op te bergen. De strakke badkamer is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, zwevend toilet, mechanische ventilatie en spots in het plafond.

Tweede verdieping:
En dan zijn we er nog niet, want er is ook nog een tweede verdieping die door de plaatsing van maar liefst drie dakkapellen aanzienlijk is verruimd. De drie dakkapellen zijn geplaatst aan de voor-, achter- en zijkant. De ene slaapkamer is op dit moment ingericht als werk- en waskamer. Er is hier een wasmachineaansluiting gelegen. Daarnaast is er een vaste kast met de unit van de mechanische ventilatie. Bovendien is er voldoende opbergmogelijkheid achter de knieschotten. Ook de andere slaapkamer heeft knieschotten en een vaste kast. In de kast van deze slaapkamer is de cv-ketel gelegen. Op de gehele tweede verdieping ligt dezelfde prachtige laminaatvloer als op de eerste verdieping.

Exterieur:
Wat een heerlijke achtertuin! Zo wordt buiten vertoeven een feestje. De achtertuin is in 2023 gerenoveerd waarbij er kunstgras is gelegd, nieuwe schuttingen zijn geplaatst, er nieuwe plantenbakken zijn en de tegels opnieuw zijn gelegd. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is, door de strakke tegels en het kunstgras, zeer onderhoudsvriendelijk. Hier kunnen ook eventuele kinderen fijn spelen. Ook staat er in de achtertuin een veranda waar u ook, zoals nu, een lounge set kunt plaatsen. Aan de achterzijde staat een schuur en door zowel de poort aan de achter- als aan de voorzijde kunt u gemakkelijk eventuele fietsen in de tuin of schuur zetten. De poort aan de voorzijde bevindt zich aan de zijkant van de woning en is te bereiken vanuit de voortuin. Ook deze is zeer netjes aangelegd.

Ligging:
Gelegen op een zeer fijne locatie in een geliefde wijk. Het winkelcentrum Koningshoek, met een divers winkelaanbod, is in directe nabijheid gelegen. Ook het oude centrum van Maassluis, het stadhuis, theater Koningshof, diverse scholen, het ziekenhuis Franciscus Maassluis, het openbaar vervoer waaronder de bus en het metrostation Maassluis West zijn gemakkelijk te bereiken. Bovendien is er in de straat voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2001
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Energielabel B
- Achtertuin gerenoveerd (kunstgras gelegd, schutting geplaatst, nieuwe plantenbakken en tegels opnieuw gelegd), 2023
- Laminaat eerste en tweede verdieping, 2022
- Dakkapel voorzijde geplaatst, 2022
- Aparte toiletruimte verbouwd, 2021
- Hoogwaardig maatwerk zonwering geplaatst, 2020
- Nieuwe keuken geplaatst, 2019
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, 2001
- Woonkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming
- Oplevering in overleg


Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 450.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
113 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
153 m²
Inhoud
398 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie
Energie
Energielabel
B
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
60 m² (9,67m diep en 6,17m breed)
Ligging tuin
zuidoost
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving